Probabil ca nu e nevoie sa povestesc cine e, banuiesc ca toata suflarea privitoare la TV stie deja.

Mai devreme m-am contrat cu Zoso pe tema asta. Articolul cu pricina e aici: http://www.zoso.ro/seoistii-romni-sunt-prosti/

Pe scurt, despre ce e vorba: Zoso a remarcat ca domeniile narcisiustinianau.### sunt libere si ca cineva ar putea sa le inregistreze si sa se umple de bani. In vreo douazeci de minute un hoitar a inregistrat narcisiustinianau.com. Informatiile despre necrofag sunt aici: http://www.networksolutions.com/whois-search/narcisiustinianau.com. Dupa cum vedeti, nici o legatura cu Narcis.

Sa recapitulam: un baiat (nu foarte favorizat de soarta din punct de vedere material) are un talent iesit din comun. Si ALT baiat ii inregistreaza domeniul, face in viteza un „fan site” (azi pe la ora 6 inca nu exista, acum exista si are vreo 5-6 posturi), si acum astept cu interes momentul in care vor aparea adsense si reclamele. Eu unul bag mana in foc ca lucrul asta se va intampla curand (deh, domeniul e valoros acum) si ca nici un ban nu va ajunge la Narcis, ci la necrofag.

How low is that?

Pentru ca nu stiu daca articolul va ramane in forma de azi (ma astept la orice) pun aici o captura facuta acum un minut:

Nu-mi vine sa cred. Fir-ar a dracului de treaba. Si se mai bat cu pumnul in piept ce morali sunt ei. HA.

Ce m-a amuzat foarte tare e altceva, in schimb: dupa primul meu comentariu, zoso (tipic) in loc sa atace ideea (nu stiu cu ce, sincer) a atacat persoana. Raspunsul lui a fost ca a aparut un articol despre mine. Cu link la „Prostul de internet’. Nu e relevant daca eu corespund sau nu, ci relevant este ca s-au apucat sa dea cu japca. La cel mai josnic si grotesc mod.

–––––

Later edit:

Informatiile date la inregistrarea domeniului narcisiustinianau.com sunt false. Adresa aia nu exista, codul postal este inexistent si numarul de telefon e pus la misto (456987, hehe)

Acum sa-mi mai zica mie cineva ca hoitarul nu vrea sa faca banu’ pentru el insusi folosindu-se de talenul lui Narcis.  Yeah, right.

 

––-

Way later edit: ProTV sterge clipurile cat poate de repede, asa ca am modificat linkul. E posibil sa dispara si asta, totusi.

<div style=”width:400px;”><object width=”420″ height=”300″><param name=”movie” value=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTI4MTk=”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><embed src=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTI4MTk=” allowscriptaccess=”always” type=”application/x-shockwave-flash” width=”400″ height=”300″></embed></object>Vezi mai multe pe <a href=”http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_narcis-iustin-ianau_12819.html”>Romanii au talent</a></div>