N-am scris nimic despre asta când am văzut știrea la TV; am preferat să aștept o vreme să-mi mai treacă fiindcă altfel aș fi scris numai bip bip bip bip pe 2 pagini.

Pentru cine nu știe (deși ma îndoiesc că mai există cineva) Csibi Barna e un tâmpit. Ungur.

Fiecare pădure are uscăturile ei, nu generalizez. Așa cum și Adrian Severin e un tâmpit nesimțit, dar asta nu ne face pe toți tâmpiți. Revenind la subiect: De ziua maghiarilor de pretutindeni, dragul de Csibi a făcut o momâie din paie, i-a pus o poză a lui Avram Iancu drept chip și a spânzurat-o în centrul orașului Miercurea Ciuc, fiind filmat din toate unghiurile în timpul acțiunii.

Csibi e funcționar public. Mai exact, inspector la serviciul Control Fiscal din Direcția Generală a Finanțelor Publice Harghita.

Chestia pe care a făcut-o a fost o gălușcă destul de greu de înghițit (mai ales că media a făcut mare tam-tam pe tema asta) așa că regina de la vămi Sorin Blejnar, șeful ANAF, l-a detașat pentru 6 luni la Percepția Fiscală Abrud.

ABRUD!!! Locul unde Avram Iancu a terminat liceul! 🙂

Nea’ Csibi s-a prezentat luni la servici, în Miercurea Ciuc, a avut o discutie, citez, ”secretă” cu șeful lui și când a ieșit a anunțat că și-a luat concediu de odihnă pentru 21 de zile. Apoi o să conteste detașarea lui la Abrud. Acu’, ce să zic, nici ăia din Abrud nu sunt foarte fericiți să-l vadă pe Csibi (mă rog, majoritatea. Sunt câțiva băieți zdraveni care îl așteaptă cu nerăbdare, da’ asta-i altă discuție).

Nea’ Csibi are avea și un blog, la adresa http://csibibarna.blogspot.com/. Acum blogul lui arată așa:

blog de idiot

”În nemernicia mea, ca un câine turbat...”

Mai exact, azi noapte pe la 2 și jumătate niște băieți buni i-au făcut blogul muci. Am pus un screenshot fiindcă nu știu cât o să dureze 🙂

Și, fiindcă tot sunt la acest subiect, vă recomand să citiți scrisoarea trimisă de Csibi Barna, din Abrud, către mama sa, în Harghita.